Van de Kielswieke Hovawarts

 

 HOME

OVER ONS

DE HOVAWART

ONZE HONDEN

ARTIKELEN

PUPS

CONTACT OPNEMEN

 

Annabel van de Kielswieke

Annabel van de Kielswieke

 

Annabel, roepnaam Ayka, is een zwartblonde teef uit ons eerste Van de Kielswieke nest. Het is een temperamentvolle maar sociale Hovawart. Ze woont bij onze goede vrienden Karin en Willy en hun kinderen, vlak bij ons in de buurt. Samen zijn we met Ayka en Akke naar diverse trainingen geweest en is Ayka geslaagd voor haar diploma's Sociale Huishond en GG-B.

Ze gaat prima om met alle mensen en kinderen die er over de vloer komen, en dat zijn er heel veel en heel veel verschillende. Vanwege het eigen bedrijf aan huis, heeft Ayka ook haar functie als waakster en hoedster over het gezin. Als een echte Hovawart heeft ze de hele buurt tot haar domein gemaakt en bij onraad staat ze er voor alle huisgenoten.

Net als haar zus Akke is Ayka een echte knuffelaar. Als fokker is het fijn te merken dat honden je nooit vergeten. Ayka maakt het echter wel heel bont door ons bijna in de broekzak te kruipen als we elkaar weer zien. Gelukkig is dat heel vaak waardoor er nog steeds een hele goede band met ons is.

Ayka en Akke als jonge hond 2013
Ayka in haar favoriete wandelgebied

- FOTOPAGINA ANNABEL -

 

- TERUG NAAR ONZE HONDEN -

 

 

 

 

Vandekielswieke.nl 2007